GLASS IN PERFECTION

O nama

Trgovačko društvo “T O S” d.o.o. (Termička obrada stakla)), osnovano je 1988. godine u Koprivnici. Osnivač je Zlatko Galić, koji je svoje znanje o tehnologiji savijanja stakla stečeno u Njemačkoj, prenio u Hrvatsku te ju svojim inovativnim rješenjima usavršavao tijekom godina.

 

Dugogodišnjim iskustvom u savijanju stakla, modernizacijom opreme i strojeva te usavršavanjem djelatnika i njihovim marljivim radom, postigli smo maksimalnu kvalitetu, te tako zadovoljili europske i svjetske standarde.

 

Organizacija poduzeća utemeljena je po normi EN ISO 9001:2015 što dokazuje usklađenost poslovne politike tvrtke sa strogim međunarodnim normama te osigurava i održava kvalitetu proizvoda i usluga te povjerenje kupaca.

 

Odgovor na sve zahtjevnija inovativna rješenja s područja dizajna i sigurnosti u interijeru i eksterijeru, rezultat su visokih tehničkih i tehnoloških mogućnosti u proizvodnji, te znanja i iskustva naših djelatnika. U zajedničkoj suradnji, Vaše ideje pretvaramo u stvarnost, što Vam omogućuje željeni proizvod iz prve ruke. Realizaciju visokih zahtjeva u opremanju eksterijera i interijera, omogućili su nam inovacije, fleksibilnost i “know-how”.
Rezultat toga su brojni objekti koje smo opremali savinutim staklom različitih namjena.

 

Staklo svojom prisutnošću znatno pridonosi estetskom izgledu građevine, te povezuje čovjeka s prirodom. U želji da nam pruže toplinu, svjetlost, a ujedno i zaštitu, arhitekti prate trendove, te daju veliku zastupljenost staklu. Osim u graditeljstvu, staklo ima veliku ulogu u proizvodnji namještaja i uređenju i opremanju interijera. Naš proizvodni program također uključuje izradu visoko kvalitetnih stakala za šinska vozila, brodove, oldtimer vozila te radne strojeve.

Proizvodi i usluge

#

Ravna stakla

Brušenje i poliranje nepravilnih oblika rubova izvodimo sa poluautomatskim strojem za nepravilno brušenje.

Saznaj više

#

Savinuta stakla

Radimo savijena stakla za sve vrste vozila, uključujući oldtimere i oklopna (blindirana) vozila, vlakove, brodove i razne radne strojeve.

Saznaj više

#

Laminirana stakla

Laminirano staklo je sigurnosno staklo koje se sastoji od dva ili više slojeva stakla, istih ili različitih debljina, povezanih sigurnosnom folijom …

Saznaj više

#

Stakla sa printom

Jednostruka kaljena i nekaljena stakla sa digitalnim printom se koriste kao obloga zidova u kuhinjama i drugim prostorijama…

Saznaj više

#

Stakleni namještaj

Svojim kupcima nudimo širok asortiman staklenog namještaja koji se izrađuje po narudžbi. Naše iskustvo, koje kontinuirano unaprjeđujemo od 1988.

Saznaj više

#

Akvariji

Izrađujemo akvarije po mjeri i individualnim željama naših kupaca. Stakla mogu biti ravna ili savinuta, te nudimo mogućnost printa na pozadini.

Saznaj više

#

Sustavi okova, nosača i profila

Naš asortiman obuhvaća sisteme i okove za klizna i zaokretna vrata, razne sisteme aluminijskih profila…

Saznaj više

#

Izmjere na objektu sa 3d skenerom

3d skener je uređaj koji izvanrednom preciznošću mjeri gotovo sve otvore, dosjede, okvire i druga …

Saznaj više

Obrada stakla

#

Rezanje

Uporabom CNC stola i laserskog očitavanja šablona postižemo maksimalnu preciznost rezanja pravilnih i nepravilnih oblika, maksimalnih dimenzija …

Saznaj više

#

Brušenje rubova

Brušenje i poliranje nepravilnih rubova nepravilnih staklenih oblika izvodimo sa poluautomatskim strojem za nepravilno brušenje.

Saznaj više

#

Bušenje

Koristeći tehniku obostranog bušenja postižemo točan provrt. Rupe mogu biti promjera od 3 – 100 mm.

Saznaj više

#

Savijanje

Zagrijavanjem stakla, njegovim kontroliranim hlađenjem te korištenjem individualnih i preciznih kalupa izrađujemo savinuta stakla vrhunske kvalitete …

Saznaj više

#

Laminiranje

Laminirano staklo je sigurnosno staklo koje se sastoji od dva ili više slojeva stakla, istih ili različitih debljina, povezanih sigurnosnom folijom.

Saznaj više

#

Sitotisak

Sitotisak je tehnika nanošenja keramičke boje na staklo. Velikim izborom oblika, dekoracija i staklenih kristala ispunjavamo najindividualnije želje naših klijenta.

Saznaj više

#

UV lijepljenje

Koristeći ovu tehnologiju u mogućnosti smo izvesti i najzahtjevnija lijepljenja stakla, što uključuje lijepljenje pod raznim kutovima, te lijepljenje stakla sa metalom.

Saznaj više