Stakla za kuhinje

Jednostruka kaljena i nekaljena stakla sa digitalnim printom se koriste kao obloga zidova u kuhinjama i drugim prostorijama, te kao dekorativni detalj u uređenju interijera i proizvodnji namještaja. Prednost stakla kao zidne obloge, je što daje prostoriji aspekt jednostavne elegancije i ujedno je lagano za održavanje.

U mogućnosti ste sami kreirati dizajn stakla ili možete odabrati jedan od uzoraka iz našeg online kataloga.

Tehnologija koju koristimo omogućava beskrajne mogućnosti dizajna. Koristimo specijalnu foliju na kojoj se vrši digitalni print u 16 milijuna boja. Nakon toga se sigurnosna folija pod utjecajem visoke temperature povezuje sa staklom kako bi se zaštitio print.
Ova tehnologija može se primijeniti i na savinutim staklima kao npr. na prijemnim pultovima i ugostiteljskim šankovima. Idealna je alternativa za Lacobel staklo koje je ograničeno na svega nekoliko boja, dok za specifične zahtjeve kaljena varijanta Lacobel-a ne postoji.
U proizvodnji namještaja ovakvo staklo može biti dekorativni element, npr. na vratima ormara gdje se takvo staklo lijepi na podložnu ivericu. Ono se može proizvesti od svega 3 mm debljine, što znatno smanjuje težinu cijelog sklopa. Maksimalne moguće dimenzije iznose 1270 x 4900 mm.

Laminirana stakla sa digitalnim printom

Laminirana stakla sa digitalnim printom omogućuju našim kupcima izbor motiva prozorima, vratima, stolovima, pregradnim stijenama i raznim pločama. Motiv (slika) se nalazi između dva stakla pa je na taj način spriječena mogućnost oštećenja. Može se izraditi u višeslojnoj, kaljenoj i nekaljenoj varijanti, kao i sa “Sound control” ili protuprovalnom funkcijom.
Laminirana stakla sa digitalnim printom svoju primjenu nalaze u crkvama, privatnim stambenim objektima kao i poslovnim i ugostiteljskim objektima. Maksimalne dimenzije mogu biti do 1270 x 4900 mm.

Stakleni ukras sa digitalnim printom

Stakleni ukras sa digitalnim printom pruža mogućnost izrade jedinstvenog suvenira i dodavanje osobne note. Izrađujemo staklene statue, pehare, satove, samostojeće okvire, logotipe na čašama, flašama, vrčevima i dr.

Stakla za vrata sa keramičkom bojom

Stakla za vrata sa keramičkom bojom izrađujemo tehnikom sitotiska, što nam omogućuje aplikaciju kompleksnih motiva na staklo. Boja koja se koristi je najčešće imitacija satiniranog ili pjeskarenog stakla, a održavanje bojanog stakla je iznimno lako. Upotrebom staklenih kristala u raznim bojama zapečenih na površinu stakla dobivamo proizvod jedinstvenog izgleda.

Staklo sa keramičkom bojom (emajlirano staklo) se izrađuje na način da nakon nanošenja boje istu zapečemo na visokoj temperaturi u površinu stakla. Time se boja trajno povezuje sa staklom što znači da se ne može kemijski ni mehanički odstraniti. Može se izraditi u varijanti kaljenog, nekaljenog i savinutog nekaljenog stakla. Maksimalne dimenzije iznose 1150 x 1850 mm.